Νέα - Ανακοινώσεις Eκδρομή – προσκύνημα στην αξέχαστη πατρίδα Σπάρτης Πισιδίας

Eκδρομή – προσκύνημα στην αξέχαστη πατρίδα Σπάρτης Πισιδίας

Η Ενωση Σπάρτης Μ.Ασίας, Ν. Ιωνίας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πισιδίας διοργανώνει εκδρομή –προσκύνημα, μεταξύ 5-9 Σεπτεμβρίου 2015, στην αξέχαστη πατρίδα Σπάρτης Πισιδίας.

Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση από την Ιστοσελίδα www.mikrasiatis.gr

ispartabig-20101017

 

Μετάβαση στη Σπάρτη Μ. Ασίας για τον εορτασμό στο ναό των Γενεθλίων της Θεοτόκου.

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία με την Ι. Μ. Πισιδίας διοργανώνουμε εκδρομή – προσκύνημα στην αξέχαστη πατρίδα Σπάρτης Πισιδίας, μεταξύ 5-9 Σεπτεμβρίου 2015, στο πλαίσιο εορτασμού των Γενεθλίων της Θεοτόκου (μητροπόλεως στη Σπάρτη), με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πισιδίας κ.κ. Σωτηρίου. Πέραν της Σπάρτης θα επισκεφθούμε και την Αττάλεια. Επειδή υπήρχε αδυναμία λήψης απόφασης ενωρίτερα και ο αριθμός είναι περιορισμένος, θα πρέπει εφόσον επιθυμείτε να πάρετε μέρος, να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας και συγκεκριμένα με τον αντιπρόεδρο κ. Λουκά Χριστοδούλου για να πληροφορηθείτε το πλήρες πρόγραμμα, την δαπάνη κ.λ.π. και να δηλώσετε συμμετοχή.

Στα γραφεία της Ενώσεως θα υπάρχει το πλήρες πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να ενημερωθούν αναλυτικότερα (ώρες λειτουργίας: 9.00-13.00 καθημερινά- τηλέφωνο: 210-2770978)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως

Σημ. : Το τηλέφωνο του κ. Χριστοδούλου είναι: 6977 361088

 

Πηγή: www.mikrasiatis.gr

Νέα - Ανακοινώσεις Eκδρομή – προσκύνημα στην αξέχαστη πατρίδα Σπάρτης Πισιδίας