Συνέβησαν Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΙΔΙΑΣ-ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΙΔΙΑΣ-ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ

( 14 Ιουλίου2013)

Με τη Χάρη και τη βοήθεια του δωρεοδότη Κυρίου μας, πραγματοποιήθηκε και πάλι το ετήσιο προσκύνημα στην Αττάλεια και την Καππαδοκία. Οι καρδιές όλων όσων έλαβαν μέρος στο προσκύνημα αυτό, με ποικίλους τρόπους εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους πρός τον Κύριο, για όσα έζησαν και φέτος.

Κορυφαίο γεγονός υπήρξε - όπως πάντα - ο Εορτασμός Πάντων των εν Πισιδία, Σίδη και Ατταλεία Αγίων, την Κυριακή 14η Ιουλίου, στον Ι.Ν. Απ. Παύλου & Αγ.Αλυπίου Ατταλείας. Την προηγούμενη ημέρα ο Πανηγυρικός Εσπερινός έγινε στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου της Αλάγιας. Στην Αρχιερατική Θ. Λειτουργία της Κυριακής, με τον οικείο Ποιμενάρχη και τον Εφημέριο του Ναού π. Μιχαήλ συλλειτούργησαν ο Αρχιμ. Δωρόθεος Τζεβελέκας, που συνόδευε προσκυνητές από την Αθήνα και ο Πρωτοπρ. π. Αθανάσιος Γιουσμάς, προϊστάμενος του Ι.Ν.Αγ. Θεράποντος Μυτιλήνης, που συνόδευε πολυάριθμη ομάδα προσκυνητών της Ενορίας του και ο οποίος εκήρυξε τον θείον Λόγον.
Η χαρά και η συγκίνηση τόσον τών προσκυνητών όσον και του τακτικού εκκλησιάσματος ήταν καταφανής στα πρόσωπα όλων.

Σε όσους δεν τα κατάφεραν μέχρι τώρα να γευθούν αυτή τη χαρά και ευλογία, ευχόμαστε να τούς δοθεί σύντομα παρόμοια ευκαιρία.

Συνέβησαν Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΙΔΙΑΣ-ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ