Νέα - Ανακοινώσεις ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΛΥΚΙΑΣ - ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ - AΛΑΓΙΑΣ - ΠΕΡΓΗΣ - ΣΙΔΗΣ - ΣΠΑΡΤΗΣ - ΕΓΙΡΝΤΙΡ - ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΠΙΣΙΔΙΑΣ - ΝΗΣΙΟΥ - ΒΟΥΡΔΟΥΡΙΟΥ - ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ - ΤΣΕΣΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΛΥΚΙΑΣ - ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ - AΛΑΓΙΑΣ - ΠΕΡΓΗΣ - ΣΙΔΗΣ - ΣΠΑΡΤΗΣ - ΕΓΙΡΝΤΙΡ - ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΠΙΣΙΔΙΑΣ - ΝΗΣΙΟΥ - ΒΟΥΡΔΟΥΡΙΟΥ - ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ - ΤΣΕΣΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

13-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Εορτασμός των εν Πισιδία και Ατταλεία διαλαμψάντων αγίων.

Των Εορταστικών Εκδηλώσεων θα προστεί

ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

1.Μέρα- 13 Ιουλίου 2012

Συνάντηση στις 06.00 π.μ. στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για Ρόδο στις 07:15 με OA 700   ATH-RHO. Άφιξη στη Ρόδο 08:15π.μ. Παραλαβή από το αεροδρόμιο και μεταφορά στο λιμάνι για να ταξιδέψουμε ακτοπλοϊκώς για Μαρμαρίδα. (Τουρκία). Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων θα απολαύσουμε την παραθαλάσσια διαδρομή κατά μήκος των νοτίων ακτών της Τουρκίας με τα δαντελωτά ακρογιάλια ως τα Μύρα της Λυκίας με παράλληλη ξενάγηση από τον ελληνόφωνο ξεναγό μας και θα δούμε τις πόλεις στις οποίες ζούσαν οι Έλληνες ως το 1922. Μεσημεριανό καθ' οδόν προαιρετικό. Επίσκεψη στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Μύρων της Λυκίας, δέηση στον Τάφο του Αγίου και συνέχιση της διαδρομής. Άφιξη στην Αττάλεια, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση. (Ring Hotel Antalya)

2.Μέρα-14 Ιουλίου 2012

Πρωινό στον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου μας και αναχώρηση για την Πέργη, την πρωτεύουσα της Β.Παμφυλίας με τα πολλά αξιόλογα ελληνιστικά και ρωμαϊκά κτίρια. Από την πόλη αυτή πέρασαν οι απόστολοι Παύλος και Βαρνάβας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τις αρχαιότητες στη Σίδη (Έδρας Μητροπόλεως της Α. Παμφυλίας). Γεύμα προαιρετικό. Το απόγευμα θα φτάσουμε στην Αλάγια. Θα δούμε το Κάστρο της Αλάγιας και την όμορφη πόλη με τα πολλά ξωκλήσια και την υπέροχη παραλία. Επιστροφή στον Ι.Ν.Αγίου Αλυπίου για τον εσπερινό. Θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο μας στην Αττάλεια. (Ring Hotel Antalya)

3.Μέρα -15 Ιουλίου 2012

Πρωινό σε πακέτο για όσους θέλουν να φάνε μετά τη Θεία Λειτουργία και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για τον ανακαινισμένο Ιστορικό ναό των αγίων Αποστόλου Παύλου και Αλυπίου του Κιονίτου όπου με τη συμμετοχή των Πατέρων της Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους που θα φέρουν ιερό λείψανο του αγίου Αλυπίου, θα τελεστεί Πατριαρχική Θεία Λειτουργία προς τιμήν όλων των εν Πισιδία και Ατταλεία διαλαμψάντων αγίων. Θα ακολουθήσει πρωινό γεύμα και περιήγηση στα γραφικά δρομάκια του Καλέ Ιτσί (την παλιά συνοικία των Ελλήνων). Μετά την ξενάγηση στον παλιό ανακαινισμένο ναό του Αγίου Γεωργίου που είναι μουσείο θα ακολουθήσει εορταστικό γεύμα με μουσική εκδήλωση από τη νεανική παρέα που θα πλαισιώσει την εκδρομή μας. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος ή περίπατος στην μοντέρνα πόλη της Αττάλειας. Δείπνο στο ξενοδοχείο. (Ring Hotel Antalya)

4.Μέρα -16 Ιουλίου 2012

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη Σπάρτη της Πισιδίας, την πόλη των ρόδων και του ροδέλαιου (υψομ.950μ.) ακολουθώντας τη ροή του ποταμού Κέστρου που ακολούθησε και ο απ.Παύλος στην πρώτη αποστολική περιοδεία του. Η Σπάρτη που ήταν έδρα του Μητροπολίτη Πισιδίας μέχρι το διωγμό του 1922, είχε 12 ναούς από τους οποίους σήμερα σώζονται μόνον δύο και τους οποίους θα επισκεφτούμε. Είναι ο Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο ναός του Γενεσίου της Θεοτόκου που ήταν ο Μητροπολιτικός ναός. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για Αντιόχεια της Πισιδίας (Yalvac). Δέηση στον ναό του Απ. Παύλου που κτίστηκε στην θέση της Συναγωγής όπου κήρυξε ο απ.Παύλος και επίσκεψη στο θέατρο στο οποίο υπέστη μαρτύριο η αγ.Μαρίνα και πολλοί μάρτυρες. Γεύμα προαιρετικό. Στο Εγίρντιρ θα επισκεφτούμε το Νησίον μέσα στη γραφική λίμνη, όπου και θα κάνουμε δέηση στον Ι.Ν.Αγίων Αναργύρων, οι εργασίες αποκατάστασης του οποίου ξεκινούν εντός ολίγων ημερών. Ξενάγηση, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας στο Εγίρντιρ, δείπνο. (Otel Altιngol)

5.Μέρα-17 Ιουλίου 2012

Πρωινό με θέα την όμορφη λίμνη του Εγίρντιρ και αναχώρηση (νωρίς) με κατεύθυνση την Κρήνη. (Cesme) Καθ' οδόν επισκέψεις των ιερών ναών στο Βουρδούριο (Ι.Ν.Μεταμορφώσεως του Σωτήρος), στα Αλάτσατα (Εισόδια της Παναγίας) και στο Τσεσμέ (Άγιος Χαράλαμπος). Γεύμα προαιρετικό. Σύντομες στάσεις και ξενάγηση στο Αϊδίνιο και στη Σμύρνη. Επιβίβαση στο πλοίο από Τσεσμέ για Χίο στις 18.00 και στη συνέχεια επιστροφή στην Αθήνα με πλοίο ή αεροπορικώς από Χίο με την πτήση OA 767JKH-ATH  22:20 23:05

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ:


Α. Χωρίς αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια : € 405

(σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια)

Επιβάρυνση σε μονόκλινο 90 ευρώ.

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:

3 διανυτερεύσεις στην Αττάλεια σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

1 διανυκτέρευση στο Εγίρντιρ σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

4 βραδινά γεύματα, 4 πρωινά, 1 μεσημεριανό γιορταστικό γεύμα.

Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν.

Αρχηγός, ξεναγός, ξεναγήσεις, επισκέψεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι σε μουσεία, προσωπικά ψώνια, εισιτήρια μετάβασης-επιστροφής.

 

Β. Κόστος αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων κατ' άτομο:

€ 235,00

Επιβάρυνση σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα:  € 20,00

Επιβάρυνση σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα : € 40,00

Επιβάρυνση για επιστροφή από Χίο αεροπορικώς: €  55,00

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα-Ρόδος με φόρους αεροδρομίου και επίναυλο καυσίμων.

Ακτοπλοϊκό εισιτήριο από Ρόδο-Μαρμαρίδα / Τσεσμέ-Χίο  και Χίος-Πειραιάς.

Μεταφορά με πούλμαν από το αεροδρόμιο της Ρόδου προς το λιμάνι και από το λιμάνι της Χίου προς το αεροδρόμιο.

Ασφάλεια Αστικής ευθύνης.

 

Συνολικό κόστος εκδρομής και εισιτηρίων: μετάβασης αεροπορικώς Αθήνα-Ρόδος, επιστροφή ακτοπλοϊκώς Χίος-Πειραιάς: 640 €

Συνολικό κόστος εκδρομής και εισιτηρίων: μετάβασης αεροπορικώς Αθήνα-Ρόδος, επιστροφή αεροπορικώς Χίος-Αθήνα: 695 €

Οι αγαπητοί φίλοι που θα ήθελαν να βγάλουν τα εισιτήρια μετάβασης-επιστροφής από το ιντερνετ ή κάποιο πρακτορείο θα χρεωθούν μόνον με το κόστος της εκδρομής.

 

Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες: Μέχρι 31 Μαΐου 2012

Για κρατήσεις θέσεων παρακαλείστε να καταθέσετε προκαταβολή 260 ευρώ στον αρ.λογαριασμού 687/600541-11 Αρπατζή Αναστασία Στυλιανή και Ξενάκης Δημήτριος της Εθνικής Τραπέζης.

Μετά την κατάθεση στην τράπεζα στείλτε με e-mail ή με fax στην ήλ.διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Fax 210 4185050. (Υπ' όψιν Δημητρίου Ξενάκη)

Α' ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ:

1. ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

2. ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ με λατινικούς χαρακτήρες όπως αναγράφονται στο Διαβατήριό σας.

3. Την  Ημερομηνία γεννήσεώς σας.

Β' Να μας πληροφορήσετε εάν επιθυμείτε:

1.Να εκδώσουμε εμείς τα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας.

2.Να ταξιδεύσετε  από ΧΙΟ-ΑΘΗΝΑ αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς.

3.Στα ξενοδοχεία να έχετε ΔΙΚΛΙΝΟ ή ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ δωμάτιο. (και με ποιο φιλικό ή συγγενικό σας πρόσωπο θέλετε να μοιραστείτε το δωμάτιο)

Τηλέφωνα επικοινωνίας κ.Νικολέττα Κοσικίδου 210 - 27 78 806 (ώρες 20:00-22:30) ή κ.Αρπατζή Αναστασία στο 210 9821630 (20.00-21.30 καθημερινά)

Υπενθυμίζεται ότι αγορασμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται.

Εξόφληση το αργότερο ως τις 10 Ιουνίου 2012

Νέα - Ανακοινώσεις ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΛΥΚΙΑΣ - ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ - AΛΑΓΙΑΣ - ΠΕΡΓΗΣ - ΣΙΔΗΣ - ΣΠΑΡΤΗΣ - ΕΓΙΡΝΤΙΡ - ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΠΙΣΙΔΙΑΣ - ΝΗΣΙΟΥ - ΒΟΥΡΔΟΥΡΙΟΥ - ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ - ΤΣΕΣΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ